Prenumerera på inlägg utan "Followers"-widget?

by - 16:53

Jag fick frågan om hur man följer en Blogspot-blogg när skribenten i fråga inte har den "berömda" (och skitfula) följar-widgeten på sin blogg.
Kan säga att det går alldeles utmärkt, och sen är det faktiskt fullt förståeligt om inte alla vill ha den där saken på sin sida. För som sagt, så är den så ful och omodern att den är ett hån mot bloggdesignen man har. Så. Tillbaka till sak.

Inne på sin kontrollpanel så har man läslistan där till vänster i menyn, därifrån är det bara att klicka på pennan uppe i det högra hörnet och lägga till addressen till den blogg man vill följa.



Orkar man inte detta så kanske man inte är så intresserad egentligen? ;) Alternativt så kan man hoppas att den man vill följa har en knapp till Blogglovin' eller kanske ett formulär för att följa via email. Men summan av kardemumman så är det lika enkelt att börja prenumerera på en blogg via ens kontrollpanel som att klicka på följ-widgeten. Har jag sagt att den är ful? Vissa delar av bloggverktyget är de sega på att uppdatera, tyvärr. Annars så älskar vi ju Blogger, såklart!

You May Also Like

0 kommentarer